Succén fortsätter 2017

Rösta fram årets lucia

Lyssna, läs och rösta fram Enköpings skönsjungande lucia 2017!

Som förra året sätter vi fokus på sången. Varje kandidat har även i år själv fått välja vilken lokal förening eller vilket välgörande ändamål med Enköpingskoppling som överskottet från Enköpings Lucia ska gå till.

Rösta mellan 26 oktober–3 december på följande olika sätt:

  • Rösta direktwww.enkopingslucia.se. Lyssna på hur kandidaterna sjunger!
  • Lägg ifylld röstsedel i utplacerad röstlåda i kommunen. Se var lådorna finns.
  • Lägg ifylld urklippt röstsedel i Enköpings-Posten i kuvert märkt med ”Lucia17” och skicka till: Enköpings-Posten,
 Box 2048,
 745 02 Enköping


Boka vårt luciatåg:

Kontakta Britt-Marie Lidmo, 073-619 54 11 (kvällstid) eller bmlidmo@hotmail.com OBS! Luciatåget går att boka 10–13 december och 15–17 december.

Hjälp oss hjälpa!
Enköpings Lucia stödjer lokala föreningslivet och välgörande ändamål med Enköpingskoppling. Swisha till 123 226 85 22 och skriv ”lucia17”.

Rösta här

Endast en röst per person gäller. Informationen kommer inte användas till annat än att skilja röster från varandra. Röstningen stängs den 3 december.

This poll has ended (since 4 years).
3 Ida Ågren
30.02%
4 Nicole Söderström Alm
25.88%
1 Amanda Silén
20.76%
2 Moa Hyvönen Eriksson
14.99%
5 Linn Jordahl
5.77%
6 Hedvig Nordenfors
2.58%
tilda-enkopings-lucia-2017

1. Tilda Sahlberg

Tjej på 18 år som går tredje året på Westerlundska gymnasiets teknikprogram. Vid sidan av skolan har jag två jobb, Stora Coop och Storesupport. På fritiden rider jag islandshäst och umgås med familj och vänner. Jag stödjer Björnbo Gård 4H för att jag blir lugn i själen, kopplar bort omvärlden och hittar ny kraft av att träffa djuren på gården.

evelina-enkopings-lucia-2017

2. Evelina Widblom

16-årig tjej som pluggar första året på estetprogrammet på Westerlundska gymnasiet. Mina intressen är att vara med kompisar och sjunga. Jag stödjer Majblommeföreningen för att pengarna som samlas in går till väldigt bra ändamål, till barn som inte har råd. Jag har även sommarjobbat på ett sommarkollo för barn i två veckor via föreningen.

madeleine-enkopings-lucia-2017

3. Madeleine Ahlander

Tjej på 15 år som går i skolan. På fritiden tränar jag och är tillsammans med kompisar. Jag stödjer Tjejjouren Hjärtrud för att det är många människor som blir utsatta och mobbade. Jag vill att alla ska få den hjälp som de behöver för att må bättre.

ida-enkopings-lucia-2017

4. Ida Jaredal

Tjej på 16 år som går första året på Westerlundska gymnasiets estetprogram. På fritiden tar jag sånglektioner på Kulturskolan. Jag stödjer Tjejjouren Hjärtrud för att jag själv har blivit mobbad och för att det är bra att ha någon att prata med när man är ledsen. Du kan känna dig trygg och prata med någon anonymt via tjejjouren.

klara-enkopings-lucia-2017

5. Klara Edin

19-årig tjej som jobbar på Ica Maxi. På fritiden sjunger jag mycket och umgås med min pojkvän. Jag stödjer Ena Bugg & Swing för att jag har dansat där tidigare. Susanne och Tony är världens bästa danslärare – de förtjänar att bli större och kunna utveckla föreningen ännu mer.

amanda-enkopings-lucia-2017

6. Amanda Johansson

Tjej på 20 år som jobbar inom äldrevården på Björkbacken. Just nu pluggar jag till undersköterska och lär mig att spela piano på fritiden. Mina intressen är att hänga med vänner och sjunga. Jag stödjer Majblommeföreningen för att jag själv hade det tufft som barn och vill att andra barn ska ha det bra och kunna åka på utflykter.

evelina-jakobsson-enkopings-lucia-2017

7. Evelina Jakobsson

22-årig tjej som arbetar som lastbilschaufför. Mina intressen är ridning och träning. Jag stödjer Tjejjouren Hjärtrud för att jag själv har blivit mobbad, utsatt som liten och haft dåligt självförtroende. Om jag hade känt till en sådan här organisation skulle jag fått det lättare. Därför vill jag lyfta upp tjejjouren så att fler kan få hjälp.