Årets kandidaters val

Björnbo Gård 4H

Vi är en förening med inriktning på djur och natur. Målet är att flera ska få möjlighet att komma i kontakt med djur på ett lugnt och naturligt sätt. Under lördagar finns ponnyridning och du får klappa djuren som finns på gården.

 

Ena Bugg & Swing

Vi bedriver dansverksamhet för både barn och vuxna inom bugg- och rock´n´-rollsektionen. Även om vi är en tävlingsdansklubb har vi givetvis också danskurser för sociala former. Många som dansar i föreningen dansar flera olika danser – vissa tävlingsmässigt andra bara för att det är roligt.

 

Majblommeföreningen

Vi är Sveriges största barnhjälpsorganisation och arbetar året runt för att förbättra barns villkor. Målet är att alla barn ska få vara med och dela gemenskapen med sina kamrater i skolan och på fritiden. Vi delar ut bidrag till barn och unga till och med 18-årsdagen som ges exempelvis till fritidsaktiviteter, glasögon, en cykel eller vinterkläder.

 

Tjejjouren Hjärtrud

Vi finns för dig som definierar dig som tjej och behöver någon att prata med. Det du berättar stannar mellan oss. Vi jobbar även förebyggande genom att besöka skolor, föreläsa, besöka festivaler och mycket mer. På föreläsningarna pratar vi ofta om normer, trakasserier, diskriminering och respekt för sig själv och andra.